Plantje retour sturen

Past de plant toch niet zo goed in jouw huis of kantoor? Of heb je je bedacht? Mocht je niet tevreden zijn met jouw plant, dan mag je deze altijd retourneren! Volg hiervoor de stappen op deze pagina.

Retour

Mocht je jouw plant willen retourneren, zorg dan dat je de volgende stappen doorloopt:

1. Meld jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

2. Verpak de plant in de originele verpakking
Deze verpakking is speciaal ontwikkeld, wel zo duurzaam én prettig voor onze groene vriendjes.

3. Verzend het pakket
Je krijgt instructies via de mail voor jouw retour. Let op: Retouren worden niet verwerk op onze locatie in Zeewolde. Kijk altijd goed op de verpakking voor jouw retour adres!

4. Wij verwerken jouw retour en storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug
Als het product in goede staat wordt ontvangen, storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug. De kosten voor een retour zijn 4,50 per pakket, deze worden ingehouden van de terugstorting. 

Beschadigd bij ontvangst

Als je dacht dat planten verzorgen al moeilijk was; verzenden is een hele opgave! Plentygreen werkt met een speciaal door PostNL ontwikkelde verpakking, zo proberen we te garanderen dat onze planten in perfecte staat aankomen! Maar het kan altijd voorkomen dat een plant onverhoopt beschadigd tijdens de reis. Maak bij ontvangst zo veel mogelijk foto’s van schade aan de verpakking en plant en neem contact op met de klantenservice. We gaan dan zo snel mogelijk met jou op zoek naar een passende oplossing!