Op 10 mei 2020 is het weer zo ver! De dag dat we onze moeders extra in het zonnetje zetten, omdat ze zo veel voor ons gedaan hebben en zo veel voor ons betekenen! Natuurlijk helpen wij je graag aan ideeën voor een geslaagde Moederdag! Daarnaast hebben wij prachtige planten in hippe potjes en Moederdag geschenksets.

Een bos bloemen is altijd goed, ook voor Moederdag. Dit is een klassieke cadeau en neemt niet veel tijd in beslag om te maken. In de meeste supermarkten of tuincentra kun je een boeket zelf samenstellen of laten samenstellen. Denk hierbij aan rozen, lelies of orchideeën. Kies de bloemen in de favoriete kleur van je moeder. Met wat groen en kleine bloemetjes maak je het boeket helemaal af.

Wil je eens iets totaal anders geven aan jouw moeder in plaats van standaard bos bloemen? Kijk dan even in de shop van Plentygreen voor de mooiste Moederdag geschenksets en de hippe planten!

Moederdag Geschenkset

In deze tijd is het extra belangrijk om je moeder of oma met Moederdag te laten weten dat je aan haar denkt. Het is goed mogelijk dat je je moeder of oma dit jaar geen bezoekje kunt brengen. Met deze geweldige verrassing zet je haar extra in het zonnetje.

Hieronder onze Moederdag Geschenksets en de Hippe Kamerplanten!

Natuurlijk zijn er nog veel meer planten die je kunt gebruiken! In ons webshop hebben wij enorm veel verschillende planten. Ik zou zeggen neem eens een kijkje in de shop. Wij geven je graag advies over de verschillende planten die je beter wel of niet bij elkaar kunt zetten.

Een paar voorbeelden van planten die erg geschikt zijn:


laatste blogs